O Bulevarcu

bulevaracIgraonica Bulevarac je izuzetno mesto za proslavu dečijih rođendana, krštenja, godišnjica braka, susrete generacija i sličnih događaja. Nije reč samo o reprezentativnoj gradskoj vili od preko 400 kvadratnih metara, koja je projektovana i izgrađena za proslave, i enterijeru koji je znalački dizajniran, već i o atmosferi koja se zahvaljujući Vama spontano stvara.

igraonicaNa spratu više, koji je luksuznim stepeništem i galerijom vizuelno povezan sa centralnim delom, stvoren je zaseban dečiji svet. Mega 3D lavirint u tri nivoa, dužine preko sedam i visine preko tri metra, sa trambulinom, toboganom, penjalicama, provlačilicama, ljuljaškama, visećim mostovima i sličnim sadržajima, pruža deci osećaj avanture, pri tome bezbednost dece je najvažniji uslov. Tu je i zid za penjanje i dečija diskoteka. Zabava se kreira u skladu sa uzrastom dece.

terasaPored toga, gostima su na raspolaganju dvorište i dve velike terase, jedna je zatvorena, a druga otvorena, koje omogućavaju potpunu nezavisnost od vremenskih prilika. Prostor za pušače je izdvojen i nije ni u kom pogledu diskriminatorski.